Der kan være flere situationer, hvor du har brug for at få taget nogle perfekte billeder af din bolig. Det kan enten være for mindernes eller hyggens skyld, men det kan også være i forbindelse med et salg. En professionel fotograf kan tage begge typer af boligbilleder. Der skal dog lægges vægt på noget forskelligt i de to situationer.

fotograf hussalg

I forbindelse med et boligsalg er det meget godt givet ud at hyre en professionel fotograf til at klare opgaven. Gør du det, får du simpelthen nogle bedre og mere salgbare billeder af din bolig. De billeder, der bliver lavet, er ikke manipulerede. Det er stadig billeder af din bolig, der er bare virkelig lækkert lavet.

bolig billeder
boligfotografering
erfaren boligfotograf

Professionelle billeder til et boligsalg

Formålet med at få taget nogle professionelle billeder af din bolig i forbindelse med et salg er naturligvis, at boligen bliver solgt hurtigere – og til prisen. Det er jo altid målet, når en bolig bliver sat til salg.

Det kan de rigtige billeder være med til at sætte skub i. Den erfarne fotograf ved lige, hvordan den type boligbilleder præsenterer sig bedst. Sådan nogle billeder kan for eksempel vise følgende:

  • Huset eller ejendommen set udefra
  • Huset eller ejendommen set fra haven eller fra gården
  • Nogle centrale rum i boligen
  • Nogle særligt hyggelige hjørner af hjemmet

Billederne skal få eventuelle købere til at se sig selv i netop den bolig. Du kan selvfølgelig være den, der rydder op på de steder, der skal fotograferes. Men overlad endelig fotograferingen til den professionelle fotograf. De færdige billeder skal ikke bruges til at vise, hvor pænt og hyggeligt du bor. De skal bruges til at sætte boligdrømme i gang i de potentielle købere. 

Boligfotografering og markedsføring
knivskarpe boligfotos
Boligfoto Danmark
boligfotografer
Boligfotograf Pris
Billeder til boligsalg
fotograf hussalg

Din bolig skal styles med salg for øje

Det kan godt være, at der skal sættes nogle lidt andre møbler eller andre rekvisitter ind i stedet for dine. Det kan også godt være, at nogle af dine møbler eller ting bliver flyttet rundt på eller båret væk. Det er ikke tænkt som en fornærmelse – det er bare for at gøre boligen mere salgbar.

Når billederne er i kassen, kommer dit hjem til at ligne sig selv igen. Lige indtil det bliver solgt.

Den professionelle fotograf har den nødvendige erfaring og det nødvendige udstyr til at få lavet de der lækre indbydende billeder, der nærmest sælger boligen i sig selv.

Kontakt fotografen for et individuelt og uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til kontakte fotografen. Han eller hun kan give dig god vejledning, og du kan også få lavet et mere konkret tilbud på netop de billeder, som skal være med til at sælge din bolig. Den ekstra udgift, du får ved at hyre en fotograf, er godt givet ud. Hvis det betyder, at din bolig bliver solgt hurtigere og til den rette pris, så er det bestemt værd at ofre på sagen.

Du kan få et helt individuelt tilbud, som du kan forholde dig til. Bliver du og fotografen enige om, hvordan pakken af boligbilleder skal strikkes sammen, så kan I sætte gang i processen.

Boligbilleder – Billeder til boligsalg