fitness center foto
fitness center foto
gruppe foto
billeder af ansatte
Portrætfotograf - få det perfekte portrætfoto
portrætfoto til bryllup
portraetfotografer Aarhus
portrætbilleder Aarhus
badeanstalt foto
bartender foto
erhvervsfotografering
reklamefoto
portræt
sort hvid portræt
medarbejder portræt
Et godt portræt eller et professionelt profilbillede
tøj fotos
reklamefotos
boligfotografen
mad fotografi
sports fotograf
mad billeder
reklamefotograferne
mad billedet
linkedin portræt
Dit portræt er et af de vigtigste aftryk, du efterlader i medierne
professionelle reklamefotografer og portrætfotografer
portræt af mand
e-sports fotograf
teambuilding i skov
industri foto
reklamefotografiet
landets bedste portrætfotograf
Portrætfotograf – Personligt portrætfoto
Find Portræt Fotograf
Brug for en professionel portrætfotograf?
portrætfoto Marselisborg
fotograf til kunstnere
portrætfoto til bryllup
mad fotograf
Portrætfotograf - Portrætfoto til cv eller familien
mad fotografering
Medalje til portrætfotograf - Aarhus
portrætbilleder Aarhus
portræt til hjemmeside
koncert billeder
konfirmations foto
musikfoto
konfirmand foto
musiker foto
portraetfoto
koncertfoto
Portrætfotograf - få det perfekte portrætfoto
portraetfotografering Aarhus
portraetfotografer Aarhus
portrætbilleder Aarhus
Portrætfotograf - få det perfekte portrætfoto
baby foto
fotograf-institution
portrætbilleder Aarhus

Freelance fotograf i Sønderborg

I jobbet som freelance fotograf får man ofte mange forskellige fotoopgaver indenfor både erhverv, reklame, portræt og private. Med 10 år i branchen og papirer på en fotografuddannelse må jeg da erkende at jeg efterhånden leverer et godt resultat og høj kvalitet. I rollen som freelance fotograf, skal man da også være omstillingsparat. Det kræver det med de mange forskellige typer billeder, der af og til ønskes af kunderne. Jeg har jobbet med boligfotografi, reklamefotos, modelfotos, bryllupsbilleder, eventfotografering og erhvervsportrætter til hjemmesider og tryksager. Mit primære fokusområde er nok portrætfotografering. Jeg laver som freelance fotograf hvert år 100vis af portrætter for både private og erhverv. 

Professionel fotograf i det mest af Danmark

Jobbet som freelance fotograf bringer ofte en mange forskellige steder rundt i landet. Derfor møder jeg også mange forskellige spændende mennesker og virksomheder. Alle har de deres egen historie der selvfølgelig er både sjov og spændende at få lov til at dokumentere i en fotoserie. De fleste fotografer ernærer sig primært, som freelance fotografer, der kører fra opgave til opgave igennem dag for dag. I en presset branche er der ikke plads til at være kræsen længere og derfor tager jeg da også stort set alle opgaver: både store som små.

Freelance fotograf

reklamefoto

Skal i bruge en freelance fotograf til nye billeder?

Hvis i skal bruge en freelance fotograf til jeres kommende billeder, så er i selvfølgelig mere end velkomne til at kontakte mig og få en snak om hvad i ønsker jer af billeder. Hvilket antal billeder i gerne vil have og hvor længe i ønsker fotografen er tilstede. Det foregår ofte sådan når jeg ankommer til jeres virksomhed at jeg starter med at fotografere billeder af den daglige arbejdsgang og derefter laver jeg portrætter af de ansatte i virksomheden. På den måde får i mange forskellige billeder til jeres hjemmeside, de sociale medier til kommende brochure og andre tryksager.

Eventfotografering ved en erfaren freelance fotograf

Både private og erhverv bruger idag freelance fotografer til forskellige fotoopgaver. Indenfor det private er det som regel ved bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og barnedåb. Ved erhverv er det ofte billeder i og af virksomheden. Ved konferencer, messer, kurser, housewarmings og foredrag. Idag er billeder essentielle i jeres online markedsføring, da søgemaskinernes placeringer i deres algoritmer og rankingssystemer er baseret på hvor ofte i opdaterer jeres hjemmeside og sociale medier med nye billeder og tekster, der giver jeres besøgende en lyst til at blive på hjemmesiden og søge mere information omkring jeres erhverv og produkter. Kontakt os og lad os få en god dialog omkring jeres næste billeder.