Gravid fotografering

Gravid fotografering Sønderborg

Hos os kan du frit vælge om du ønsker din gravid fotografering i vores spændende fotostudie centralt i Sønderborg eller vi tager ud på en lokation i naturen og laver nogle fotokunstneriske mavebilleder. Lad Sønderborg fotografi forevige din  graviditet med et smukt portræt af din smukke gravide mave. En gravid fotografering foregår altid i en afslappet og hyggelig atmosfære.

Kontakt
gravid foto i Sønderborg
fotograf gravid i Sønderborg
gravid foto sort hvid Sønderborg
gravid fotografering tips Sønderborg
billig gravid foto Vejle
tips gravid fotografering Sønderborg
foto gravid mave Sønderborg
Sønderborg gravid foto
gravid Sønderborg
gravid fotografering Sønderborg
foto gravid Sønderborg
køb kjole til gravid fotografering Sønderborg
gravid fotografering tilbud Sønderborg
gravid fotograf sønderjylland
gravid foto natur Sønderborg
fotograf Sønderborg gravid
foto gravid pris Sønderborg
Giv jeres familie et minde for livet med skønne professionelle fotos af den nyfødte i Vejle
gravid kollage Sønderborg
kjole til gravid fotografering Sønderborg
gravid kjole til fotografering Sønderborg
tøj til gravid fotografering Sønderborg
gravid foto hvornår Sønderborg
fotograf til gravid i Sønderborg
billig gravid fotografering Sønderborg
Sønderborg gravid fotografer
gravid i Sønderborg
gravid fotograf Sønderborg
gravid mave fotograf Sønderborg
gravid fotografering pris Sønderborg
gravid fotografering udendørs Sønderborg
gravid billeder fotograf Sønderborg
gravid foto vinter Sønderborg
BABY FOTOGRAFERING - BABY KLUBBBEN i Sønderborg
gravid foto udenfor Sønderborg

Gravid fotograf Sønderborg

Drømmer du om nogle smukke mavebilleder, der fremhæver din smukke, gravide mave? Få lavet nogle skønne minder om de 9 måneder du har båret et nyt liv i din mave. Hos Sønderborg Fotografi finder du en erfaren gravid fotograf med mange friske ideer til hvordan man foreviger din flotte mave. Den kreative fotograf til gravid fotografering af din voksende mave i Sønderjylland. Fotograferingen af mavebilleder foregår altid i et hyggeligt og roligt tempo, så både du og babyen kan slappe af og føle dig godt tilpas under photoshootet.

Hvad er gravid fotografering?

Gravid fotografering hos os i Sønderborg, foregår i en fuldstændig afslappet atmosfære, og du er mere end velkommen til at tage din bedre halvdel med. Det kunne også være du gerne vil have din bedste veninde med. Du bestemmer. Det er en rigtig god ide når du inden du ankommer til gravid fotograferingen Sønderborg, at have noget løsthængende tøj på. På den måde undgår du der er mærker i huden fra f.eks. stramme elastikker, der vil være synlige på billederne. Ta også gerne lidt forskelligt tøj med til billederne. Find ideer på nettet eller her i vores galleri.

Hvor lang tid tager en gravid fotografering?

Fra det øjeblik du ankommer til vi er færdige med billederne, går der ca. 1-1,5 time. Det afhænger meget af hvor mange forskellige billeder du ønsker. Vi skal prøve at fotografere dig i forskellige poseringer og lyset i fotostudiet, skal også lægges forskelligt for hvergang vi ændrer position fra feks stående billeder til liggende billeder.

Generelt om gravid fotografering

Når du ønsker at få lavet mavebilleder i Sønderborg, så er maven mest fotogen fra uge 30 til 36, men nogle gravide har en stor flot rund mave allerede i før dette. Ligeledes kan man sagtens lave billederne tættere på terminen. Man skal blot være være opmærksom på, at maven “synker” som guldklumpen nærmer sig fødslen. Her er lidt andre gode tips til gravid fotografering:

  • Vælg en stropløs BH til billederne. Har du ikke en, kan man godt proppe stropperne ned, hvilket dog fylder lidt og kan ses på billederne.
  • Sikrer dig at dine strømper ikke sidder for stramt og laver mærker om dine ankler. Det tager tid inden mærkerne forsvinder.
  • Har du et langt hår, så tag nogle elastikker med så vi har mulighed for at lave lave nogle billeder med både opsat og løst hår.
  • Det er altid en god ide at medbringe nogle pæne sko, såsom : stiletter, sandaler, etc. Så laver vi både billeder i bare tæer og med skoene
  • Ønsker du de billeder hvor kjolen “flyver”, skal du sørge for at have en med til at kaste kjolen. Der er det en god ide at medbringe en veninde eller din mand / kæreste etc.
  • Det er en god ide inden du kontakter gravid fotografen, at du har nogle ideer om hvilken slags gravid billeder du er til. Brug derfor internettet til at finde inspiration. Der er også mange gode kreative gallerier omkring gravid fotografering på Pinterest. Prøv at klikke her
Åbningstider
MAN – FRE
10:00 – 18:00
Lør
10:00 – 16:00
SØN
Åben efter aftale

Skriv til os

Vi bider ikke

Indhold