Efter 9 måneders ventetid er den lille guldklump endelig kommet til verden! Du er travlt optaget af at nyde hvert eneste øjeblik og stolt fortælle om milepælene, hvor din baby kan sidde selv eller begynde at gå. Den tid kommer kun tilbage som minder, og derfor er det en god idé at få skabt smukke, sjove og ikke mindst nuttede baby-billeder til albummet og til resten af familien. I de første måneder sker der rigtig meget, og den udvikling er guld værd, når den opleves, og når den mærkes på billeder. Jeg skaber billeder af høj kvalitet, og som fotograf sørger jeg for, at omgivelserne er rare, og stemningen er god.

Benyt dig af muligheden for at få foreviget dette øjeblik. Dit øjeblik. Som professionel fotograf bidrager jeg med baby-billeder, der tages i det helt rette sekund. Jeg ved, hvordan det bedste udtryk skabes, og jeg bringer idéer i spil, som muliggør dit ønske om unikke billeder af den lille. Jeg er selv mor til to og husker den spændende tid, hvor hvert blik og hvert smil skulle foreviges.

Vi laver også søde og flotte newborn billeder.

Nye baby-billeder måned for måned

Der sker så meget den første måned. Din nyfødte udvikler sig hver eneste dag. Derfor anbefaler jeg, at vi tager de første baby-billeder allerede efter 14 dage – også gerne tidligere. Den utrolige udvikling i billederne fra måned til måned giver et unikt indblik i en tid, der aldrig kommer igen. Du er velkommen til at foreslå en ønsket location, fx i skoven eller hjemme i dine egne omgivelser, når baby-billederne skal tages.

Skal i giftes? – brug for en fotograf til brylluppet?

Oftest tager jeg billederne i mit hyggelige studio. For et godt resultat er det vigtigt, at du og din baby er tryg og glad. Så lad os sammen finde nogle passende omgivelser og en kreativ idé bag netop dine baby-billeder. Det kan være sjovt at benytte samme baggrund hver gang, så udviklingen er ekstra tydelig. Men det kan også være en god idé at vælge forskellige omgivelser og sjove rekvisitter fra gang til gang, så du ikke oplever en ensformighed i billederne. 

Baby-billeder i flere formater

Hvis du ønsker det, sammensætter jeg baby-billederne i en mappe eller ramme – men du kan også vælge at få dem leveret enkeltvis fra gang til gang. Sammen finder vi den bedste løsning til glæde for hele familien. Det er nemlig meningen, at du kan nyde synet af dine baby-billeder nu og mange år fremover. Stolte bedsteforældre kan vise det nyeste baby-billede frem til venner og bekendte, og i fremtiden vil hovedpersonen glæde sig over de smukke baby-billeder af sig selv.

Dåben skal foreviges

Book mig gerne, når den lille skal døbes. Jeg følger jer på dagen og sørger for at fotografere de vigtigste øjeblikke. Baby-billeder af dåbsbarnet, eventuelt i den arvede dåbskjole, kan efterfølgende bruges til et flot og personligt takkekort, som alle gæsterne vil nyde at have hængende fremme.

Baby-billeder fra den første tid